Milos Hunddagis

Lämna Din hund i trygga händer

Kontakta oss!

Rutiner

väckarklocka

Lämning

Vi öppnar kl 6.45 och tar hundarna på sin första promenad från kl 8. Hos oss får nya hundar en två veckors lång inskolning.

springande hund

Promenader

Hundarna får två promenader dagligen, en längre mellan 8-12 och en kortare på eftermiddagen mellan 13-16. Mellan kl 16-18 kan du hämta.

spruta

Intyg

Vid första besöket behöver vi hundens försäkringsbrev samt vaccinationsintyg. Vi kräver inte att din hanhund är kastrerad.

två valpar

Valpar

Till våra yngre hundar har vi en valpgrupp. Valpgruppen innebär att hunden inte följer dagisets vanliga rutiner förrän den är redo för det. De flesta dagis tar emot hundar först när de har fyllt 6 månader. Men vi gör det redan för hundar från 4 månader.

Våra valpar går lite kortare promenader, mellan fyra till fem gånger om dagen. Senare - när hunden är gammal nog och känner sig trygg - flyttas den till en grupp med äldre hundar.

träd

Omgivning

I vårt närområde finns gott om grönområden. Vi promenerar runt i hela Ängelholm, i närliggande skogarna och längs med vattnet till Änglaö. Ibland går vi också till den fina slottsparken vid Marianne Lunds slott. Dessutom kan vi släppa hundarna lösa i vår egna stora trädgård. På vintern finns även en stor hage i Bäckemora där hundarna kan leka.

mynt

Priser

Planer & Tjänster Pris i SEK (inkl moms)
heltid 3300
4dgr 2800
3dgr 2300
nattis (per dygn) 500
övertid (per påbörjad timme) 400
kloklippning 200
språkbubblor

Kontakt


Fyll i alla fälten nedan, tack.

You have reached the limit


Vi finns i centrala Ängelholm, Havsbad. Från stationen i Ängelholm är det bara två minuters väg till fots. Du når oss också lätt med buss och bil (Riksväg 107). Vill du ta kontakt via telefon se nedan.

Adress:
Milos Hunddagis
Hittepågatan 123
123 45 Ängelholm

phone

Söker du plats till din hund, fakturafrågor m.m.?

Ann-Marie:
070-123 45 67

Vill du kontakta personalen direkt på dagis?

Personal:
070-123 45 78

spinner